Tapahtuma keissit ja referenssit

Tsekkaa tunnelmia tapahtumistamme! 

Asiakkaidemme kokemuksia tapahtumapalveluistamme:

Neste Jacobs Oy/Henkilöstöjuhlat, Rock festarit teemalla

Kiitos erittäin onnistuneista juhlista! Ne ovat tietenkin olleet täällä päivän puheenaihe ja moni on sanonut, ettei ole koskaan ollut niin hauskoissa juhlissa. Myös minulle jäi jo paikan päällä vahvasti sellainen kuva, että kaikilla oli aidosti hauskaa ja ihmiset viihtyivät erinomaisesti. Miska onnistui heti alusta alkaen luomaan rennon ja menevän tunnelman ja oli juuri oikea valinta juontajaksi. Myös bändioli kerrassaan mahtava! Välitäthän parhaat kiitoksemme kaikille mukana olleille. Järjestitte meille kunnon bileet!

Rock-teema oli siitä hyvä, että se ei kuitenkaan ollut liian iso harppaus uudenlaiseen tyyliin, mutta silti riittävän erilainen verrattuna vanhaan. Tutustuminen uusiin ihmisiin sujui myös paljon helpommin kuin jos jokaisella olisi ollut oma istumapaikka.

Vielä kerran kiitos yhteistyöstä ja onnistuneista juhlista!

Santen Oy 90 vuotta/Vuosijuhlat, Japani teemalla: “From Lab to Label”

Tuotimme Santen Oy:lle vuosijuhlien tapahtumatuotannon, jossa juhlittiin japanilaisomisteisen silmälääketehtaan 90-vuotista pitkää ja arvokasta taivalta yrityksen asiakkaiden ja tärkeimpien sidosryhmien kanssa. Tapahtuma vietettiin Tampereella hotelli Tammerin upeissa tiloissa. Juontajana toimi koko kansan suosikki uutistenlukija kasvo, Peter Nyman. Juhlan punaisena lankana oli pitkän historian lisäksi suunnata katseet yrityksen innovatiiviseen ja valoisaan tulevaisuuteen teemalla “from lab to label” ajatuksella. Yrityksen japanilainen kulttuuritausta nostettiin somistuksen, ohjelman sekä esiintyjien avulla arvokkaasti esille.
Tapahtumasta haluttiin luoda arvokas, elegantti ja lämminhenkinen. Yrityksen innovatiivista osaamista haluttiin korostaa valitsemalla tilaisuuteen rohkeita, uusia teknologisia innovaatioita sisältäviä elementtejä, kuten Fog Screen sumuverhoa sekä valomaalausta. Japanilaiset ovat tunnettuja yksityiskohtien hiomisestaan niinpä myös pöytäkortit tehtiin hienolla aidolla japanilaisella kalligrafia kirjoituksella, jonka jokainen vieras sai muistoksi. Juhlan tunnelma oli välitön ja elegantti. Kauniit ja tutut ikivihreät pianosävelmät ruokailun aikana loivat tunnelmaa ja sokerina pohjalla nautittiin a cappella yhtye Viiden naisen näyttävästä ja upeasta esiintymisestä! Tapahtuman visuaalisesta ilmeestä haluttiin kaunis ja japanilaishenkinen: valaistus ja yrityksen värit suunniteltiin sopimaan Tammerin juhlasalin hienoon miljööseen. Yläkerran kabinettiin somistettiin näyttävä, mutta herkkä japanilainen puutarha, jossa soi taustalla japanilaista tunnelmaa luovaa koto-musiikki.

Kokonaisuudesta haluttiin tehdä mahdollisimman korkeatasoinen, joten tapahtumatuotannon projektinjohto uskottiin MusiikkiHelmen käsiin. Tapahtuman toteutus sai vilpitöntä kiitosta sekä asiakkaaltamme että juhlavierailta. Projektin haastena oli lyhyt valmisteluaika, Muutaman kuukauden aikana töitä tehtiin innolla yhteisen päämäärän eteen ja venymistä edellytettiin niin omalta porukalta kuin alihankkijoiltakin, olihan kaikilla halu tehdä tapahtumasta erityinen ja vieraisiin vahvan muistijäljen jättävä ilta. Olimme erityisen ylpeitä saadessamme luottamuksen toteuttaa Santen Oy:lle heidän 90-vuotisjuhlansa ja yhteistyö toimi yrityksen tapahtumasta vastaavien kanssa erinomaisesti!

MusiikkiHelmen tapahtumatuotanto vastasi keississä seuraavista tuotannon alueista:
– tuotannon suunnittelu ja koordinointi, yhteydet tuotannon esiintyjiin ja tekniseen toteutukseen ja koordinointi, tuotantotiimin valitseminen, perehdyttäminen sekä työn ja laadun valvonta, projektipalaverit suunnitelman mukaan, tapahtuman tuotantokäsikirjoituksen laatiminen sekä päivittäminen, raportointi asiakkaalle tapahtuman kokonaistuotannon etenemisestä, tapahtuman rakennuksen sekä purkutöiden johtaminen ja valvonta, tapahtumatuotannon työn koordinointi ja johto tapahtuman aikana, tuotantotiimin henkilökunta tapahtuman aikana, esiintyjät ja ohjelmat, logistiikka, somistus, äänentoisto, valaistus ja tapahtumatekniikka.

Asiakas: Santen Oy

“Iso ja Lämmin Kiitos erittäin onnistuneesta ohjelmapaketista! Valetarjoilijat saivat porukan aivan liekkeihin, ja Drag Show huipensi illan hienosti.
Kyllä meillä oli hauskaa!”

Asiakas: Fonecta Oy

“Yhteistyö MusiikkiHelmen kanssa on ollut sujuvan ammattitaitoista ja olemme olleet todella tyytyväisiä. Loistavat esiintyjät kruunasivat sekä asiakasseminaarimme coctailtilaisuuden (taustapianisti Katya) että Hollywood-teemalla olevan asiakastilaisuutemme (Marilyn Monroe show). Suuret kiitokset avustanne onnistuneiden tilaisuuksien järjestämisessä. Voimme lämpimästi suositella MusiikkiHelmeä muillekin!”

Asiakas: Citec Information Oy Ab

“Eilisen tilaisuutemme musiikki oli todella upeaa. Kerta kaikkiaan niin täydellinen tilaisuuteemme kuin olla voi. Sekä pianisti että laulajat olivat aivan ihania. Myös vieraamme kiittelivät kovasti. Myös aikataulujen muokkautuminen tilanteen mukaan sujui ammattitaitoisesti. Jälleen kerran olitte mukanamme tekemässä hienoa asiakastilaisuutta. Suurkiitos. Välitäthän kiitokseni vielä esiintyjille.”

Asiakas: TKP Tieto Oy

“Ohjelmatoimisto MusiikkiHelmen Stand-up esiintyjä Sami Hedberg osui koko porukkamme naurusuoneen, hän todella sai meidät räjähtämään jutuillaan, jotka olivat sekä älykkäitä että hauskoja, välillä jopa härskejä, muttei häiritsevästi, vauhtia piisasi niin, että ihan hengästytti. Esityksen ajoitus kahvi+avec väliin juhlaillallisellamme oli oivallinen, kaikki olivat iloisella mielellä jo muutenkin, ja Sami kruunasi hauskan tunnelman. Kunpa olisi saanut tämän shown videoituna, voisi kaivaa esiin tylsänä hetkenä, niin jopa taas ilo irtoaisi!”

Asiakas: Cloetta Fazer Makeiset Oy

“Juhlamme onnistuivat yli odotusten! Musiikki osui kummassakin tilaisuudessa aivan nappiin. Pianistiartistinne esiintyminen kruunasi päiväjuhlan tunnelman ja bändin rytmit vetivät halukkaat illalla tanssimaan.

Kiitos MusiikkiHelmelle hyvistä valinnoista!”

Asiakas: Rautaruukki Oyj

“Kiitokset jälleen kerran oivallisesta musiikkivalinnasta tilaisuuteemme.
Esiintyjät ja musiikki sopivat loistavasti tilaisuuden juhlavaan tunnelmaan ja asiakkailta tulikin paljon kiitosta musiikista. Välitättehän vielä kiitokset esiintyjille. Ollaan yhteyksissä!”

Asiakas: Sodexo Oy

“MusiikkiHelmen duo flyygelillä ja saksofonilla loi hienon taustan cocktail -tilaisuuteemme. Tunnelmallinen musiikki sopivalla volyymilla antaa tilaa niin keskustelulle kuin musiikista nauttimisellekin. Jo ensimmäinen yhteistyökerta herätti niin luottamusta kuin ihastustakin ja otan mielelläni jatkossakin huomioon MusiikkiHelmen artistit tilaisuuksiemme tunnelmanluojina.”

Asiakas: Vakuutusosakeyhtiö Garantia Oy

“MusiikkiHelmen artistin rauhoittava kitaramusiikki loi kivan tunnelman seminaarimme alkuun. Iloinen musiikki jatkui buffet – illallisen taustamusiikkina, ja piristi tunnelmaa entisestään. Kappaleet olivat tilaisuuden henkeen loistavasti soveltuvia. Yhteistyö MusiikkiHelmen kanssa sujui erinomaisesti.”

Asiakas: Amiedu Oy

“The music of MusiikkiHelmi worked really well with the painting workshop. It literally helped to spray more creativity! The man with a guitar was great, and with just the right songs for us. The dinner in the museum was an experience, but it was the music which made it perfect!”

Asiakas: Kone Oyj

“Kiitos ikimuistettavan tunnelman luomisesta tilaisuuteemme! Ohjelma oli hienosti ideoitu ja organisoitu ja asiakkaamme kiittivät korkeatasoisesta ohjelmastanne vielä jälkeenpäin. Kun tarvitsemme seuraavan kerran taas ohjelmaideoita tilaisuuksiimme, otamme ilman muuta yhteyttä MusiikkiHelmeen.”

Asiakas: Profiteam Oy

“MusiikkiHelmen kautta tilaamamme taustamusiikki sekä vappu, että äitienpäivä lounaalle kruunasi molemmat lounas päivät! Asiakkaat kehuivat kovasti ja moni kävi pyytämässä toivekappaleita pianistilta. Hän oli osannut valita tilanteeseen sopivat kappaleet jo etukäteen hyvin. Jos vielä joskus tarvitsen musiikillista apua en epäröi ottaa yhteyttä, koska jo tilauksesta lähtien oli helppo ja hyvä asioida! Kiitos!”

Asiakas: TeeBox Oy

“Kiitos teille onnistuneista rapujuhlistamme! Pitkähköiksi venähtäneiden puheiden ja juomalaulujemme takia bändi pääsi aloittamaan vasta tuntia sovittua myöhemmin. Hienoa että olitte joustavia. Oli myös kiva nähdä, että olit Heini itse paikalla varmistamassa tilaisuutemme onnistumisen!”

Asiakas: Mediscan Oy

“MusiikkiHelmen yhtyeen Trio Piazzollan muusikot loivat upean tunnelman
esityksellään niin asiakastilaisuuteemme kuin henkilökunnan
Gaala-illalliseemmekin. Voin suositella yhtyettä lämpimästi!”

Asiakas: Encorium Oy

“Kiitos, naamiaisjuhlani meni tosiaan aivan loistavasti. MusiikkiHelmen drag-artisti Sheila oli tosi hyvä, esiintyminen, asut ja koko
show oli hyvä ja vieraat tykkäsivät kovasti ja tunnelma oli sen mukainen! Voin suositella Sheilaa monenlaisiin juhliin.”

Asiakas: Ykköshuoneistot Oy

“Kiitokset teille vielä onnistuneesta keikasta! Meillä meni aikataulut melko
sekaisin, mutta bändi hoiti homman hienosti kaikista sekoiluistamme huolimatta. Kaikki kiittelivät musiikkia, joten terveisiä muusikoille ja kiitos kaikille teille! Päivämme oli loistava!!”

Asiakas: Studio Pekka Perälä Oy

“Juhlat sujuivat mukavasti ilman mitään suurempia ongelmia ja organisointi MusiikkiHelmestä toimi loistavasti! Bändin osalta ilta sujui hyvin vaikka oma aikataulumme hieman venähti. Kaikki meni siis erittäin hyvin joten kiitos siitä bändille ja MusiikkiHelmelle!”

Asiakas: Blend Media Oy

“Yhteistyö MusiikkiHelmen kanssa on tuottanut tunnelmallisia, toimivia juhlia ja sitä kautta erittäin tyytyväisiä asiakkaita. MusiikkiHelmestä löytyy osaamista ja luovuutta löytää juuri oikeat artistit eri tilanteisiin, sekä palveluhalua miettiä kokonaisuuksia ja hakea raikkaita ideoita. Yhdessä kehittämämme “Maku ja Musiikki”-konsepti, jossa ruoka ja musiikki
yhdistyvät, on hyvä esimerkki tästä. MusiikkiHelmi on luotettava yhteistyökumppani, jota huoletta suosittelemme myös omille asiakkaillemme.”

Asiakas: Chef à Domicile Oy