Mistä MusiikkiHelmen tarina alkoi?

Sopimuksia, asiakastapaamisia, markkinoinnin suunnittelua, tapahtumien organisointia ja tapahtumissa esiintymistä – Heini Mielonen manageerasi useita artisteja ja yhtyeitä jo opiskeluaikanaan.  Ratkaiseva askel oman yrityksen perustamiseen tapahtui kuitenkin kaukana kotoisasta Suomesta. Kioton kultaiset temppelit ja mystiset kujat, Tokion suurkaupungin syke… MusiikkiHelmen tarina alkoi eksoottisesta Japanista, jossa yrityksen perustaja Heini Mielonen oli esiintymässä konserttikiertueella vuonna 2005. Aasian lumoavat tunnelmat virittivät päätökseen perustaa elämyksellisiä ohjelmapalveluita tarjoava yritys.

Yrityksen nimeksi tuli MusiikkiHelmi, joka kuvasi yrityksen halua tarjota asiakkailleen korkealaatuisia elämyksiä, jotka syntyvät aidosta innostuksesta ja intohimosta: musiikin asiantuntijana Heinille oli myös luontevaa käyttää musiikkia voimakkaasti yhtenä tapahtumien viestintäkanavana. Näin oli nimi luotu!

Sellomusiikkia

MusiikkiHelmen perustajan Heini Mielosen juuret palaavat vuosikymmenten taakse, jolloin yrityksen perustaja Heini Mielonen pienenä tyttönä sai ensikipinän sellonsoiton maailmaan.  Rakkaus musiikkiin jatkui ja toi lopulta korkeimman sellonsoitontutkinnon, jonka Suomessa voi ammattitasolla tehdä. Ulkomaan opiskeluvuodet toivat oppia, inspiraatiota ja sellotutkintoja myös Tanskan Kuninkaallisesta Musiikkiakatemiasta sekä Malmön Musiikkikorkeakoulusta. Opintojensa jälkeen Heini Kuntsi työskenteli muusikkona mm. Helsingin kaupunginorkesterissa, useissa kamariorkestereissa sekä omissa yhtyeissään. Esiintymismatkoja kertyi omin soolokonsertein sekä kotimaassa että ulkomailla.

Tapahtumatuottamisen tielle

Sibelius-Akatemian ja Helsingin yliopiston opinnot johtivat valmistumiseen sekä  taiteen johtamisen kansainvälisestä koulutusohjelmasta että humanististen tieteiden tiedekunnasta. Aktiivisen artistiuran jälkeen useat vuodet musiikkimanageroinnin ja koulutuksen saralla valtionhallinnossa sekä alan suurimmissa järjestöissä  loivat tärkeää pohjaa MusiikkiHelmen perustamiselle. Heini Mielonen  kouluttaa myös jatkuvasti opiskelijoita tapahtumatuotannon alalla sekä konsultoi artisteja. Heini on toiminut myös aktiivisesti yrittäjien asioiden hyväksi mm.  Akavan Erityisalojen ammatinharjoittajien ja yrittäjien toimikunnassa.

Helmi syntyy usein pitkän prosessin tuloksena, ja jotta helmi syntyisi, tarvitaan myös intohimoa! Intohimon tuloksena yrityksen toimintaan on tullut mukaan uuden tiimin myötä musiikin helmien lisäksi koko viihdealan kattava helmitarjonta sekä tilaisuuksien tuottaminen avaimet käteen -palvelulla alusta loppuun asti.

Monivuotinen kokemus ja asiantuntemus viihteen parissa – siinä olivat hyvät eväät matkalle. Jokainen artisti, ohjelmanumero ja tapahtumakokonaisuus  on Helmi, joka on huolella valittu MusiikkiHelmeen. Näitä helmiä MusiikkiHelmi haluaa tarjota asiakkailleen!”